Cepumu, biezpiena un iebiezinātā piena kūka
Foto: DELFI
3.8750 8
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt nākamajā dienā
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg biezpiens (no paciņām)
biezpiens (no paciņām)
0.66 gab.
0.66 gab. iebiezinātā piena ar cukuru bundžiņā
iebiezinātā piena ar cukuru bundžiņā
 
cepumi
cepumi
 
marmelade
marmelade
 
rozīnes
rozīnes
 
kakao
kakao
 
skābens ievārījums (vēlams bez ogām es ņemu jāņogu želeju)
skābens ievārījums (vēlams bez ogām es ņemu jāņogu želeju)
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Cepumu, biezpiena un iebiezinātā piena kūka bez cepšanas un vārīšanas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Samaisa biezpienu ar iebiezināto pienu, piegriež klāt marmelādi, pieliek izmērcētas rozīnes.

    Veido torti - kārtās liek cepumus, tad skābeno ievārījumu, tad biezpiena masu, atkal cepumus, ievārījumu, biezpiena masu.

    Taisu 3 kārtas. Pēdējā ir biezpiena kārta, kurai pa virsu nedaudz caur sietiņu uzsijāju virsū kakao. Var dekorēt arī ar augļiem.

    Torti vajag glabāt ledusskapī zem sloga. Nākamajā dienā torte ir gatava.

    Iesūtīja: kamitis

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form