Cepumu, krēma un zemeņu kūka
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g cepumi
cepumi
100 g
100 g sviests
sviests
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
400 g
400 g bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
0.5 l
0.5 l saldais krējums
saldais krējums
10 ĒK
10 ĒK cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. želatīns
želatīns
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Zemenīgā cepumu un krēma kūka pat ziemā ļaus sajust vasaras saules starus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepumus samaļ un sajauc ar kausētu sviestu un kanēli. Masu liek veidnē un cep ~ 10 minūtes.

    Pildījums: bezpiedevu krēmsieru sajauc ar putukrējumu, cukuru un uzbdriedinātu, izkausētu želatīnu.

    Pildījumu liek uz izcepās pamatnes un pa virsu kārto zemenes.

    *lai būtu zemenīgāk, zemenes vajag likt arī uz pamatnes un tad krēmu.

    Iesūtīja: Subiaco

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form