25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
400 gcepumi100 gsviests1 TKkanēlis400 gbezpiedevu krēmsiers0.5 lsaldais krējums10 ĒKcukurs1 gab.želatīns
Sagatavošana
1
Cepumus samaļ un sajauc ar kausētu sviestu un kanēli. Masu liek veidnē un cep ~ 10 minūtes.
2
Pildījums: bezpiedevu krēmsieru sajauc ar putukrējumu, cukuru un uzbdriedinātu, izkausētu želatīnu.
3
Pildījumu liek uz izcepās pamatnes un pa virsu kārto zemenes.
*lai būtu zemenīgāk, zemenes vajag likt arī uz pamatnes un tad krēmu.
Iesūtīja: Subiaco
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit