Cepumu, krēma un zemeņu kūka
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g cepumi
cepumi
100 g
100 g sviests
sviests
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
400 g
400 g bezpiedevu krēmsiers
bezpiedevu krēmsiers
0.5 l
0.5 l saldais krējums
saldais krējums
10 ĒK
10 ĒK cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. želatīns
želatīns
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Zemenīgā cepumu un krēma kūka pat ziemā ļaus sajust vasaras saules starus.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cepumus samaļ un sajauc ar kausētu sviestu un kanēli. Masu liek veidnē un cep ~ 10 minūtes.

    Pildījums: bezpiedevu krēmsieru sajauc ar putukrējumu, cukuru un uzbdriedinātu, izkausētu želatīnu.

    Pildījumu liek uz izcepās pamatnes un pa virsu kārto zemenes.

    *lai būtu zemenīgāk, zemenes vajag likt arī uz pamatnes un tad krēmu.

    Iesūtīja: Subiaco

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form