Foto: Shutterstock
Zemenīgā cepumu un krēma kūka pat ziemā ļaus sajust vasaras saules starus.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

400 gcepumi100 gsviests1 TKkanēlis400 gbezpiedevu krēmsiers0.5 lsaldais krējums10 ĒKcukurs1 gab.želatīns

Sagatavošana

1

Cepumus samaļ un sajauc ar kausētu sviestu un kanēli. Masu liek veidnē un cep ~ 10 minūtes.

2

Pildījums: bezpiedevu krēmsieru sajauc ar putukrējumu, cukuru un uzbdriedinātu, izkausētu želatīnu.

3

Pildījumu liek uz izcepās pamatnes un pa virsu kārto zemenes.

*lai būtu zemenīgāk, zemenes vajag likt arī uz pamatnes un tad krēmu.

Iesūtīja: Subiaco

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!