Cepumu torte ar vārītu iebiezināto pienu bez cepšanas
Foto: Shutterstock
3.5714 7
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Cepumu torte ar vārītu iebiezināto pienu un šokolādes glazūru. Tik garda un bez cepšanas pagatavojama.

Izklāj kvadrātveida cepamo veidni ar cepamo papīru.

Bļodā samaisa iebiezināto pienu ar krējumu un citronu sulu.

Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē (burtiski mazu mirkli) cepumus un kārto lēzenā traukā.

Pirmajā kārtā liek cepumus, tad iebiezinātā piena masu, tad cepumus utt. Kad sastāvdaļa izbeigušās, kūku pārlej ar kausētu šokolādi un pāris stundas atstāj ievilkties ledusskapī.

*ja vēlas, starp kūkas kārtām virs krēma var likt arī šķēlītēs sagrieztus banānus, avenes vai iezieķēt kādā kārtā ievārījumu.

Iesūtīja: Artūrs

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form