Cepumu torte ar vārītu iebiezināto pienu bez cepšanas
Foto: Shutterstock
3.5625 16
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
bundža vārīta iebiezinātā piena
bundža vārīta iebiezinātā piena
400 g
400 g skābs krējums
skābs krējums
500 g
500 g Selgas cepumi
Selgas cepumi
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
200 g
200 g šokolāde
šokolāde
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Cepumu torte ar vārītu iebiezināto pienu un šokolādes glazūru. Tik garda un bez cepšanas pagatavojama.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izklāj kvadrātveida cepamo veidni ar cepamo papīru.

    Bļodā samaisa iebiezināto pienu ar krējumu un citronu sulu.

    Bļodiņā ielej pienu, pienā nedaudz pamērcē (burtiski mazu mirkli) cepumus un kārto lēzenā traukā.

    Pirmajā kārtā liek cepumus, tad iebiezinātā piena masu, tad cepumus utt. Kad sastāvdaļa izbeigušās, kūku pārlej ar kausētu šokolādi un pāris stundas atstāj ievilkties ledusskapī.

    *ja vēlas, starp kūkas kārtām virs krēma var likt arī šķēlītēs sagrieztus banānus, avenes vai iezieķēt kādā kārtā ievārījumu.

    Iesūtīja: Artūrs

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form