Cēzara salāti ar jaunajiem kartupeļiem
Foto: Katrīna Džeksone
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
10-12 gab.
10-12 gab. maza izmēra jaunie kartupeļi
maza izmēra jaunie kartupeļi
300 g
300 g romiešu salāti, sagriezti gabaliņos
romiešu salāti, sagriezti gabaliņos
 
Mērcei:
Mērcei:
1 gab.
1 gab. ola
ola
30 ml
30 ml olīveļļa
olīveļļa
1 gab.
1 gab. ķiploka daiviņa, izspiesta caur ķiploku spiedi
ķiploka daiviņa, izspiesta caur ķiploku spiedi
90 g
90 g Parmezāna siers
Parmezāna siers
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Dārzeņu salāti
  • Kartupeļu salāti
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Piknika ēdienu receptes
  • Launags
  • Vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pasaules Virtuve
  • Beidzot klāt ir atvaļinājumu laiks ar laiskiem vakariem, lēniem rītiem un iespēju gatavot ikdienas maltītes pārdomāti un skaisti. Izmanto iespēju izmēģināt jaunas receptes!

    Vislabāk šo salātu gatavošanai izmantot jaunos kartupeļus, kas ir aromātiski un garšo pēc vasaras! Tā būs laba piedeva grilētiem ēdieniem vai piestāvēs vieglām vakariņām ģimenes lokā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo mērci, sajaucot kopā visas mērces sastāvdaļas mazā trauciņā ar vāku, traukam uzliekot vāku un to pamatīgi sakratot, līdz visas sastāvdaļas ir kārtīgi sajaukušās.

    Katlā ielej aukstu ūdeni, liec nomizotos kartupeļus un vāri, līdz kartupeļi ir mīksti, bet nejūk ārā, vidēji 10-15 minūtes. Nolej ūdeni un atdzesē. Lielākos kartupeļus pārgriez uz pusēm.

    Kartupeļus un salātlapas liec lielā bļodā. Pirms pārliešanas mērci sakrati vēl vienu reizi un pievieno salātiem. Viegli samaisi. Pirms pasniegšanas pārber ar Parmezāna sieru un pipariem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form