Foto: Privātais arhīvs
Gardu brokastu ideja, ko sagatavot jau iepriekšējā vakarā. Kivi papildinās ar izteiksmīgu, spirdzinošu garšu. Tā savukārt balansēs ar deserta saldumu. Recepti iesaka gardēde Solvita Smidrovska.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gturku jogurts čia sēklas2 TKpūdercukurs4 gab.kivi mandeļu skaidiņas2 TKcukurs

Sagatavošana

1

Jogurtu sajauc ar pūdercukuru, pievieno sēklas un kārtīgi samaisi.

2

Pildi trauciņos un atstāj uz nakti ledusskapī.

3

Kivi sablendē.

4

Mandeļu skaidiņas uz pannas apbrūnini ar cukuru.

5

Nākamajā dienā uz jogurta liec kivi un apber ar mandeļu skaidiņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!