Foto: Shutterstock
Ciedru riekstu cepumi - Ziemassvētku cepumi ir ļoti trausli un aromātiski.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 gmandeles100 gciedru rieksti150 gcukurs1 šķipsnasāls1 gab.rīvēta citrona miziņa1 gab.olas baltums

Sagatavošana

1

50 g mandeles un 50 g ciedru riekstus samaļ, pārējos rupji sakapā.

2

Samaltos riekstus, cukuru, sāli, citrona mizu un olbaltumu krēmīgi saputo, iecilā kapātos riekstus.

3

Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.

4

Ar divām tējkarotēm liek uz plāts valrieksta lieluma piciņas ~ 2 cm attālumā vienu no otras. Var apkaisīt ar ciedru riekstiem.

5

Cep ~ 10 minūtes, ļauj atdzist uz režģa.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!