25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
100 gmandeles100 gciedru rieksti150 gcukurs1 šķipsnasāls1 gab.rīvēta citrona miziņa1 gab.olas baltums
Sagatavošana
1
50 g mandeles un 50 g ciedru riekstus samaļ, pārējos rupji sakapā.
2
Samaltos riekstus, cukuru, sāli, citrona mizu un olbaltumu krēmīgi saputo, iecilā kapātos riekstus.
3
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem.
4
Ar divām tējkarotēm liek uz plāts valrieksta lieluma piciņas ~ 2 cm attālumā vienu no otras. Var apkaisīt ar ciedru riekstiem.
5
Cep ~ 10 minūtes, ļauj atdzist uz režģa.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit