Cīsiņi kārtainajā rauga mīklā – konditoreju klasika
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g saldēta kārtainā rauga mīkla
saldēta kārtainā rauga mīkla
4 gab.
4 gab. Vīnes cīsiņi
Vīnes cīsiņi
1 gab.
1 gab. ola
ola
 
ķimenes
ķimenes
 
sezama sēklas
sezama sēklas
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Tikko izņemti no krāsns, tie garšos īpaši labi. Tos ar prieku apēdīs arī bērni. Konditoreju klasika no bērnības laikiem interesantā un citādā izpildījumā. Recepti iesaka gardēde Judīte Suharevska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kārtainās rauga mīklas plāksnes 15 minūtes atkausē istabas temperatūrā.

    Kad mīkla atkususi, tad to nedaudz izrullē ar mīklas rulli.

    Katru mīklas plāksni pārgriez uz pusēm.

    Uz pusēm pārgriez arī cīsiņus.

    Katru cīsiņa pusīti ietin mīklā.

    Ar šķērēm sagriez pīrādziņu tā, lai cīsiņš būtu pārgriezts.

    Tad no vienas malas sāc nolocīt – viena ripiņa pa labi, otra – pa kreisi.

    Izveidotos pīrādziņus izkārto uz pannas, kurā ieklāts cepampapīrs.

    Apzied ar sakultu olu un pārber ar sēkliņām.

    Atstāj istabas temperatūrā 30 minūtes, lai mīkla nedaudz uzrūgst.

    Cep 190 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 15 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Cīsiņi kārtainajā rauga mīklā – konditoreju klasika
    Foto: Privātais arhīvs
    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form