Foto: Shutterstock
Olu sirdis - vienkārši, bet bērniem lieli prieki.
15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
3 gab.cīsiņi (garie)3 gab.olas sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Cīsiņus gareniski pārgriež uz pusēm, bet nesagriež līdz galam - atstāj ~ 1 cm.

2

Cīsiņu izloka uz ārpusi un pārgrieztos galus sastiprina ar koka irbulīti.

3

Cīsiņus liek uz pannas. Uzlej eļļu. Cīsiņu vidū iesit olu, pārkaisa maltus piparus un sāli.

4

Uzliek vāku un cep uz mazas uguns gatavu. Var cept arī cepeškrāsnī.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!