15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
3 gab.cīsiņi (garie)3 gab.olas sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Cīsiņus gareniski pārgriež uz pusēm, bet nesagriež līdz galam - atstāj ~ 1 cm.
2
Cīsiņu izloka uz ārpusi un pārgrieztos galus sastiprina ar koka irbulīti.
3
Cīsiņus liek uz pannas. Uzlej eļļu. Cīsiņu vidū iesit olu, pārkaisa maltus piparus un sāli.
4
Uzliek vāku un cep uz mazas uguns gatavu. Var cept arī cepeškrāsnī.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit