Cīsiņu 'astoņkāji'
Foto: Shutterstock
4.2500 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
cīsiņi
cīsiņi
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
 
lapu salāti
lapu salāti
 
olīvas
olīvas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Brokastis
  • Launags
  • Vakariņas
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Kad galā pasniegti "astoņkāji", tad bērni pie galda ir klāt bez saukšanas.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cīsiņus pārgriež uz pusēm un gareniski iegriež no abiem galiem – gandrīz līdz vidum un pēc iespējas smalkāk. Ja cīsiņi ir īsāki, tad tos negriež uz pusēm, bet vienkārši iešķeļ.

    Sagrieztos cīsiņus liek uz sakarsētas pannas (uz kuras uzlieta eļļa) un cep.

    Kad cīsiņi kļūst kraukšķīgi un brūngani, tos apgriež un apcep tiem arī otru pusi.

    Izceptos ''astoņkājus'' liek uz salātu lapām. No olīvu gabaliņiem var izveidot jūras iemītniekiem sejiņas.

    Iesūtīja: Ramona

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form