
Loading...
Sastāvdaļas
Kad galā pasniegti "astoņkāji", tad bērni pie galda ir klāt bez saukšanas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Cīsiņus pārgriež uz pusēm un gareniski iegriež no abiem galiem – gandrīz līdz vidum un pēc iespējas smalkāk. Ja cīsiņi ir īsāki, tad tos negriež uz pusēm, bet vienkārši iešķeļ.
Sagrieztos cīsiņus liek uz sakarsētas pannas (uz kuras uzlieta eļļa) un cep.
Kad cīsiņi kļūst kraukšķīgi un brūngani, tos apgriež un apcep tiem arī otru pusi.
Izceptos ''astoņkājus'' liek uz salātu lapām. No olīvu gabaliņiem var izveidot jūras iemītniekiem sejiņas.
Iesūtīja: Ramona
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.
Comment Form

