Cīsiņu un desiņu fondī
Foto: DELFI
2.5000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
225 g
225 g žāvētas cūkgaļas ādiņas
žāvētas cūkgaļas ādiņas
225 g
225 g Frankfurtes cīsiņi
Frankfurtes cīsiņi
225 g
225 g Canabos cīsiņu
Canabos cīsiņu
225 g
225 g cūkgaļas vai liellopa cīsiņi
cūkgaļas vai liellopa cīsiņi
 
eļļa
eļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Fondī
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cīsiņu fondī, no četru šķirņu cīsiņiem un žāvētām cūkgaļas ādiņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cīsiņus sagriež pa porciju gabaliņiem un kārto uz šķīvja. Žāvētas cūkgaļas ādiņas sagriež 2 5x2 5 cm lielos gabaliņos.

    Eļļu lej fondjū traukā un uzkarsē līdz viršanas temperatūrai. Katrs viesis uz fonjū dakšiņas dur cīsiņu un cep, līdz eļļa ap cīsiņu sāk "šņākt". Uz galda bez mērcēm pasniedz arī apgrauzdētus maizes gabaliņus un tomātu salātiem.

    Mērces, kuras ieteiktu: piparu graudiņu mērce, sarkano piparu mērce.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form