90Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.olas5 ĒKcukurs rīvēta citrona miziņa2 gab.citronu sula1 gab.paciņa želatīna200 gsaldais krējums4 ĒKrīvēta šokolāde
Sagatavošana
1
Olu baltumus atdala no dzeltenuma.
2
Dzeltenumu un citrona miziņu sakuļ putās.
3
Katliņā uzsilda citrona sulu, izšķīdina tajā uzbriedinātu želatīnu, atdzesē.
4
Baltumu sakuļ stingrās putās. Citrona un želatīna masu sajauc ar olu dzeltenumu un iecilā saputoto olu baltumu.
5
Liek krēmu trauciņos, vēsā vietā, lai atdziest.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit