Citronu kēkss
Foto: Shutterstock
4.0000 33
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Citronu kēkss ikdienas našķim vai ciemiņus gaidot.

Margarīnu saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un citrona miziņu, pievieno olas. Piejauc pienu, iesijā 2 glāzes miltu un kārtīgi samaisa.

Atlikušos miltus sajauc ar cepamo pulveri un beigās piemīca mīklai.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

Mīklu liek ietaukotā veidnē un cep 45 minūtes. Pirmās 10 minūtes cep 200 grādos, pēc tam cepeškrāsns karstumu samazina līdz 180 grādiem.

Tasty.lv padoms: kēksu cepšanas laikā rūpīgi uzmana. Ja tas skaisti apbrūnējis un iedurtais kociņš laukā iznāk sauss, tad to var izņemt no cepeškrāsns arī ātrāk. Bet, ja kēkss vēl mīksts, to var pacept 10-15 minūtes ilgāk.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form