Foto: Shutterstock
Citronu pīrāgs ikdienas gardumam vai svētku reizei.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 gab.citrons ĒKmedus1 glāzecukurs3 gab.olas1 glāzecukurs1 glāzeskābs krējums šķipsnasāls1 gab.paciņa cepamais pulveris1.5 glāzemilti

Sagatavošana

1

Pildījums: citronu aplej ar verdošu ūdeni un patur tajā 10 minūtes. Citronu sagriež daiviņās un izmaļ gaļas mašīnā vai sablenderē. Samaisa kopā ar cukuru un medu.

2

Mīkla: 3 olas samaisa ar 1 glāzi cukura, pievieno skābo krējumu, šķipsnu sāls, dzēstu sodu vai cepamo pulveri un samaisa. Pievieno miltus un visu samaisa.

3

Cepamo veidni ieziež ar sviestu, izkaisa ar mannu vai miltiem un izliek mīklu. Cep 30 minūtes vai līdz gatavs. Gatavo pīrāgu sagriež uz pusēm un vidū pārsmērē ar pildījumu. Pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: annia

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!