Cūkas šašlika marināde īpaši sulīgam rezultātam
Foto: Shutterstock

Cūkas šašliks īpašā marinādē – īpaši sulīgam rezultātam. Laižam piknikā!

Cūkas kakla karbonādi un liesu krūtiņu bez kauliem un ādas sagriež gabaliņos, sīpolus sašķēlē ripiņās, saliek lielā traukā.

Sagatavo marinād, pievieno gaļai. Visu tā pamatīgi izmaisa ar rokām.

Piespiež ar šķīvi trauka saturu tā, lai visa gaļa ir zem marinādes, un liek ledusskapī uz diennakti.

Dažas stundas pirms cepšanas trauku izņēm, lai gaļa sasiltu.

Iesūtīja: medus

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form