Cūkas šašlika marināde īpaši sulīgam rezultātam
Foto: Shutterstock
4.3750 24
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
1.5 kg cūkas kakla karbonāde
cūkas kakla karbonāde
1.5 kg
1.5 kg liesa krūtiņa
liesa krūtiņa
1 kg
1 kg sīpoli
sīpoli
Marinādei:
75 ml
75 ml 6% ābolu vīna/degvīna etiķis
6% ābolu vīna/degvīna etiķis
2 ĒK
2 ĒK sinepes
sinepes
4 ĒK
4 ĒK majonēze
majonēze
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
4 ĒK
4 ĒK sojas mērce
sojas mērce
0.5 TK
0.5 TK malti melnie pipari
malti melnie pipari
0.5 TK
0.5 TK malta saldā sarkanā paprika
malta saldā sarkanā paprika
0.5 TK
0.5 TK kaltēts malts ingvers
kaltēts malts ingvers
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
0.5 TK
0.5 TK timiāns
timiāns
5-6
5-6 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
  • Gaļas ēdieni
  • Marinēšana
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cūkas šašliks īpašā marinādē – īpaši sulīgam rezultātam. Laižam piknikā!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cūkas kakla karbonādi un liesu krūtiņu bez kauliem un ādas sagriež gabaliņos, sīpolus sašķēlē ripiņās, saliek lielā traukā.

    Sagatavo marinād, pievieno gaļai. Visu tā pamatīgi izmaisa ar rokām.

    Piespiež ar šķīvi trauka saturu tā, lai visa gaļa ir zem marinādes, un liek ledusskapī uz diennakti.

    Dažas stundas pirms cepšanas trauku izņēm, lai gaļa sasiltu.

    Iesūtīja: medus

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form