Cūkgaļas strēmelītes saldskābajā mērcē
Foto: Privātais arhīvs
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g cūkgaļas karbonāde
cūkgaļas karbonāde
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1
1 sīpols
sīpols
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
1
1 brokolis
brokolis
1
1 ziedkāposts
ziedkāposts
2
2 paprikas
paprikas
 
ingvers
ingvers
 
eļļa
eļļa
Mērcei:
1 glāze
1 glāze dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
1 ĒK
1 ĒK medus
medus
1
1 laima sula
laima sula
pēc garšas
pēc garšas malts koriandrs
malts koriandrs
1 TK
1 TK kartupeļu ciete
kartupeļu ciete
  • Gaļas ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardi cūkgaļas gabaliņi saldskābā mērcē. Klāt baudi arī veselīgos dārzeņus, un par citām piedevām nebūs jāuztraucas. Labi garšo kopā ar rīsiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabaliņos, apkaisa ar sāli, pipariem, sagrieztiem ķiplokiem, sarīvētu ingveru, apmaisa.

    Ziedkāposta un brokoļu rozetes sālsūdenī vāra piecas minūtes un nokāš. Ja vārīs ilgāk, tad rozetes kļūs mīkstas un izjuks.

    Sīpolu un papriku sagriež. Sakarsētā eļļā apcep cūkgaļu, liek klāt sīpolu un papriku, cep.

    Karstam buljonam pievieno medu, laima sulu, koriandru un ingveru, pievieno arī nelielu ūdens daudzumu atšķaidītu kartupeļu cieti. Maisot uzkarsē.

    Mērci pārlej gaļai ar dārzeņiem. Iemaisa ziedkāpostus un brokoļus, dažas minūtes pasautē.

    Iesūtīja: Silvija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form