
Gardi cūkgaļas gabaliņi saldskābā mērcē. Klāt baudi arī veselīgos dārzeņus, un par citām piedevām nebūs jāuztraucas. Labi garšo kopā ar rīsiem.
Gaļu sagriež gabaliņos, apkaisa ar sāli, pipariem, sagrieztiem ķiplokiem, sarīvētu ingveru, apmaisa.
Ziedkāposta un brokoļu rozetes sālsūdenī vāra piecas minūtes un nokāš. Ja vārīs ilgāk, tad rozetes kļūs mīkstas un izjuks.
Sīpolu un papriku sagriež. Sakarsētā eļļā apcep cūkgaļu, liek klāt sīpolu un papriku, cep.
Karstam buljonam pievieno medu, laima sulu, koriandru un ingveru, pievieno arī nelielu ūdens daudzumu atšķaidītu kartupeļu cieti. Maisot uzkarsē.
Mērci pārlej gaļai ar dārzeņiem. Iemaisa ziedkāpostus un brokoļus, dažas minūtes pasautē.
Iesūtīja: Silvija