Foto: Shutterstock
Mīkstam un sulīgam šašlikam - cūkgaļa kefīrā.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 gab.sīpoli1 kgcūkgaļa500 mlkefīrs vai rūgušpiens malti melnie pipari sāls

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo un sagriež plānos gredzenos.

2

Liek kārtām gaļu un sīpolus, stikla vai emaljētā traukā, pirmā un pēdējā kārta ir sīpoli. Katrai kārtai pārkaisa piparus. Pārlej visu ar kefīru, lai gaļa būtu nosegta, uzliek vāku un vēsā vietā ļauj marinēties 10-24 stundas. 30 min pirms gaļas cepšanas, pievienot sāli un samaisa.

3

Gaļu dur uz iesmiem un cept līdz gatavībai.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!