Foto: Virtuvē ar Unu

Cūkgaļa krējuma mērcē būs garda maltīte ne tikai pusdienās, bet arī vakariņās. Ātri, viegli, turklāt – nekā sarežģīta! "Gatavs 20 minūtēs!" tā par šo recepti saka kulinārā bloga saimniece Una no "Virtuvē ar Unu".

20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gcūkgaļas karbonāde2 ĒKsviests1 TKsāls1 šķipsnamelnie pipari250 gšampinjoni1 TKestragons (kaltēts)100 gūdens100 gbaltvīns100 gsaldais krējums1 ĒKmilti

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež 1,5 cm biezos gabaliņos.

2

Pannā uzkarsē taukus, gaļu no visām pusēm apbrūnina, pārkaisa ar sāli un pipariem. Gaļu noņem un noliek siltumā.

3

Šampinjonus noskalo, sagriež šķēlītēs un apcep atlikušajās taukvielās.

4

Sēnēm pievieno apcepto gaļu, klāt pielej ūdeni, baltvīnu un estragonu. Visu uzvāra.

5

Gaļai un sēnēm pievieno krējumu, sautē 5 minūtes. Pēc tam visu iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātiem miltiem.

6

Pasniedz ar rīsiem, makaroniem vai vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!