Cūkgaļa saldā krējuma mērcē 20 minūtēs
Foto: Virtuvē ar Unu
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g cūkgaļas karbonāde
cūkgaļas karbonāde
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
1 TK
1 TK sāls
sāls
1/4 TK
1/4 TK melnie pipari
melnie pipari
250 g
250 g šampinjoni
šampinjoni
1 TK
1 TK estragons (kaltēts)
estragons (kaltēts)
100 g
100 g ūdens
ūdens
100 g
100 g baltvīns
baltvīns
100 g
100 g saldais krējums
saldais krējums
1 ĒK
1 ĒK milti
milti
  • Gaļas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Cūkgaļa krējuma mērcē būs garda maltīte ne tikai pusdienās, bet arī vakariņās. Ātri, viegli, turklāt – nekā sarežģīta! "Gatavs 20 minūtēs!" tā par šo recepti saka kulinārā bloga saimniece Una no "Virtuvē ar Unu".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež 1,5 cm biezos gabaliņos.

    Pannā uzkarsē taukus, gaļu no visām pusēm apbrūnina, pārkaisa ar sāli un pipariem. Gaļu noņem un noliek siltumā.

    Šampinjonus noskalo, sagriež šķēlītēs un apcep atlikušajās taukvielās.

    Sēnēm pievieno apcepto gaļu, klāt pielej ūdeni, baltvīnu un estragonu. Visu uzvāra.

    Gaļai un sēnēm pievieno krējumu, sautē 5 minūtes. Pēc tam visu iebiezina ar aukstā ūdenī izšķīdinātiem miltiem.

    Pasniedz ar rīsiem, makaroniem vai vārītiem kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form