Cūkgaļa tomātu un olīvu mērcē
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
800 g
800 g cūkgaļa
cūkgaļa
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
20 gab.
20 gab. olīvas (zaļās un melnās)
olīvas (zaļās un melnās)
1.5 glāze
1.5 glāze bieza tomātu sula
bieza tomātu sula
 
tomātu pasta
tomātu pasta
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cūkgaļa tomātu - olīvu mērcē īpaši garda ar rīsiem un svaigiem salātiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cūkgaļu sagriež kubiņos, liek uz uzkarsētas pannas eļļā un labi apcep uz lielas uguns.

    Pievieno gredzenos sagrieztus sīpolus un apcep. Pievieno tomātu sulu un tomātu pastu. Sautē zem vāka uz mazas uguns ~ 40 minūtes.

    Beigās pievieno olīvas un apmaisa.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form