Cūkgaļas fileja ar spinātu un fetas siera pildījumu
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
2.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
600 g
600 g cūkgaļas fileja
cūkgaļas fileja
200 g
200 g spināti
spināti
200 g
200 g fetas siers
fetas siers
250 ml
250 ml gargraudu rīsi
gargraudu rīsi
240 g
240 g jauktas, nosusinātas pupiņas
jauktas, nosusinātas pupiņas
1 TK
1 TK pilngraudu sinepes
pilngraudu sinepes
1 TK
1 TK svaigi rīvēta kurkumas sakne
svaigi rīvēta kurkumas sakne
1 ĒK
1 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šī ēdiena baudītāji paliks tavā varā. Tik aromātiska ceptas gaļas smarža, kuru kā pārsteigums papildina siers ar spēcīgu garšu savienojumā ar veselīgajām un košajām spinātu lapām. Baudot šo gardumu, tu ne tikai sātīgi paēdīsi, bet arī pamielosi acis ar zeltaini apcepto gaļu un tās rotājumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ar karstu ūdeni aplej spinātus traukā, uzgaidi 30 sekundes un iemērc tos traukā ar ledainu ūdeni.

    Pagaidi, līdz spinātu lapas atdziest, tad nosusini tās. Ar asu nazi smalki sagriez spinātus un sajauc ar fetas sieru, pievienojot sāli, piparus.

    Cūkgaļas fileju pārgriez uz pusēm gareniski, lai tā atveras kā grāmata. Katram filejas gabalam uzklāj pusi sinepju un spinātu un siera masas.

    Gaļu ar pildījumu sarullē gareniski un saspraud ar kociņiem vai apsien ar pārtikas auklu, lai rulete saglabā formu.

    Pannā uzkarsē eļļu un cep gaļu, līdz tā kļūst zeltaini brūna un iekšpusē izcepusies. Lai gaļa nesadegtu, pannā ielej pavisam nedaudz ūdens un cepšanās laikā pārsedz ar vāku.

    Sālsūdenī, kam pievienota kurkuma, uzvāri rīsus (skati pagatavošanas instrukciju uz paciņas), sajauc ar pupiņām un zaļumiem un pasniedz ar cūkgaļu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form