Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Šī ēdiena baudītāji paliks tavā varā. Tik aromātiska ceptas gaļas smarža, kuru kā pārsteigums papildina siers ar spēcīgu garšu savienojumā ar veselīgajām un košajām spinātu lapām. Baudot šo gardumu, tu ne tikai sātīgi paēdīsi, bet arī pamielosi acis ar zeltaini apcepto gaļu un tās rotājumu.
70Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gcūkgaļas fileja200 gspināti200 gfetas siers250 mlgargraudu rīsi240 gjauktas, nosusinātas pupiņas1 TKpilngraudu sinepes1 TKsvaigi rīvēta kurkumas sakne1 ĒKsasmalcināti pētersīļi1 ĒKeļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Ar karstu ūdeni aplej spinātus traukā, uzgaidi 30 sekundes un iemērc tos traukā ar ledainu ūdeni.

2

Pagaidi, līdz spinātu lapas atdziest, tad nosusini tās. Ar asu nazi smalki sagriez spinātus un sajauc ar fetas sieru, pievienojot sāli, piparus.

3

Cūkgaļas fileju pārgriez uz pusēm gareniski, lai tā atveras kā grāmata. Katram filejas gabalam uzklāj pusi sinepju un spinātu un siera masas.

4

Gaļu ar pildījumu sarullē gareniski un saspraud ar kociņiem vai apsien ar pārtikas auklu, lai rulete saglabā formu.

5

Pannā uzkarsē eļļu un cep gaļu, līdz tā kļūst zeltaini brūna un iekšpusē izcepusies. Lai gaļa nesadegtu, pannā ielej pavisam nedaudz ūdens un cepšanās laikā pārsedz ar vāku.

6

Sālsūdenī, kam pievienota kurkuma, uzvāri rīsus (skati pagatavošanas instrukciju uz paciņas), sajauc ar pupiņām un zaļumiem un pasniedz ar cūkgaļu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!