Cūkgaļas gulašs
Foto: Shutterstock
4.1789 123
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojams gulašs ikdienas maltītei.

Pannā ielej eļļu un uzkarsē. Gaļu sagriež gabalos un liek uz sakarsētas pannas.

Gaļu cep uz lielas uguns, ik pa laikam maisot, līdz gaļa ir apcepusies brūngana. Gaļai pievieno garšvielas (es liku ķiploku granulas, piparu maisījumu, žāvētus paprikas gabaliņus, kaltētus zaļumus, gaļas kopējo garšvielu). Pielej ūdeni tā, lai gaļu nosegtu pilnībā, un apmaisa.

Pannai uzliek vāku un sautē, līdz gaļa mīksta, uz mazas uguns.

Kad gaļa mīksta, pievieno tomātu mērci, samaisa, uzkarsē.
Miltus ieber krūzītē, pielej aukstu ūdeni un izmaisa.

Miltus pielej mērcei, samaisa, uzvāra. Ja mērce par šķidru iejauc vēl nedaudz miltus.

Pieliek krējumu, izmaisa, atkal uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas, izmaisa, uzkarsē un noņem no uguns.

Iesūtīja: Lora

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form