Cūkgaļas gulašs
Foto: Shutterstock
4.0514 175
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g cūkgaļa
cūkgaļa
 
garšvielas
garšvielas
 
zaļumi
zaļumi
2 ĒK
2 ĒK skābs krējums
skābs krējums
4 ĒK
4 ĒK tomātu mērce ar dārzeņiem
tomātu mērce ar dārzeņiem
 
sāls
sāls
4 ĒK
4 ĒK milti
milti
  • Gaļas ēdieni
  • Karstās mērces
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienkārši pagatavojams gulašs ikdienas maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pannā ielej eļļu un uzkarsē. Gaļu sagriež gabalos un liek uz sakarsētas pannas.

    Gaļu cep uz lielas uguns, ik pa laikam maisot, līdz gaļa ir apcepusies brūngana. Gaļai pievieno garšvielas (es liku ķiploku granulas, piparu maisījumu, žāvētus paprikas gabaliņus, kaltētus zaļumus, gaļas kopējo garšvielu). Pielej ūdeni tā, lai gaļu nosegtu pilnībā, un apmaisa.

    Pannai uzliek vāku un sautē, līdz gaļa mīksta, uz mazas uguns.

    Kad gaļa mīksta, pievieno tomātu mērci, samaisa, uzkarsē.
    Miltus ieber krūzītē, pielej aukstu ūdeni un izmaisa.

    Miltus pielej mērcei, samaisa, uzvāra. Ja mērce par šķidru iejauc vēl nedaudz miltus.

    Pieliek krējumu, izmaisa, atkal uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas, izmaisa, uzkarsē un noņem no uguns.

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form