Cūkgaļas karbonāde ar dārzeņu rīsiem, cepti vienā pannā
Foto: Shutterstock
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 cūkgaļas karbonādes ar kauliņu
cūkgaļas karbonādes ar kauliņu
2 ĒK
2 ĒK sviests
sviests
1
1 neliels sīpols
neliels sīpols
2
2 sarkanās vai dzeltenās paprikas
sarkanās vai dzeltenās paprikas
2
2 burkāni
burkāni
200 ml
200 ml rīsi
rīsi
0,5 TK
0,5 TK paprikas pulveris
paprikas pulveris
200 ml
200 ml vistas buljons
vistas buljons
125 ml
125 ml karsts ūdens
karsts ūdens
sauja
sauja kapāti pētersīļi
kapāti pētersīļi
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas melnie pipari
melnie pipari
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Ērts veids kā cūkgaļu sagatavot kopā ar rīsiem vienā pannā. Vispirms gaļu un dārzeņus pannā apbrūnina, bet pēc tam pannu liek cepeškrāsnī un visu cep gatavu, līdz cūkgaļa caurkarsusi un rīsi mīksti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Liek karsēties cepeškrāsni uz 170ºC. Smalki sagriež sīpolus, iztīra un nelielos kubiņos sagriež paprikas. Notīra un ripiņās sagriež burkānus.

    Lielā pannā, kuru vēlāk varēs ielikt cepeškrāsnī, uz vidēji sēpcīgas uguns karsē sviestu. Karbonādes apkaisa ar sāli, melnajiem pipariem un liek karstā pannā, apcepot no katras puses apmēram 3 minūtes vai līdz gaļa apbrūnē. Gaļu izņem no pannas un noliek uz šķīvja.

    Uz tās pašas pannas uzber sīpolus un apcep, līdz tie caurspīdīgi, pievieno paprikas un burkānus un ik pa brīdim apmaisot cep apmēram 5 minūtes, līdz dārzeņi kļūst viegli mīksti. Ja nepieciešams, pievieno nedaudz sviestu. Tikmēr sakarsē buljonu un uzvāra kannā ūdeni.

    Dārzeņos iemaisa rīsus un cep vēl apmēram minūti. Pielej buljonu un ūdeni, uzvāra. Samazina uguni un vāra apmēram 2 minūtes. Pannā liek atpakaļ karbonādes, nosedz pannu ar vāku vai ar foliju un liek karstā cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes. Pirms pasniegšanas apkaisa ar zaļumiem.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form