Cūkgaļas kotletes ar baltmaizi un apceptiem sīpoliem
Foto: Shutterstock
3.8571 7
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g cūkgaļa
cūkgaļa
6 šķēles
6 šķēles baltmaize
baltmaize
2
2 sīpoli
sīpoli
 
tauki
tauki
1 gab.
1 gab. ola
ola
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
rīvmaize
rīvmaize
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Cūkgaļas kotletes ar baltmaizi un apceptiem sīpoliem, kad gaļa nopirkusies tā pamazāk.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu samaļ, pieliek ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi, apceptus sīpolus un samaļ vēlreiz.

    Samaltajai gaļai pievieno sāli, piparus, olu un masu labi samīca.

    No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep uz lēnas uguns no abām pusēm.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form