Foto: Shutterstock
Cūkgaļas kotletes ar baltmaizi un apceptiem sīpoliem, kad gaļa nopirkusies tā pamazāk.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 gcūkgaļa6 šķēlesbaltmaize2 sīpoli tauki1 gab.ola sāls malti melnie pipari rīvmaize

Sagatavošana

1

Gaļu samaļ, pieliek ūdenī vai pienā izmērcētu baltmaizi, apceptus sīpolus un samaļ vēlreiz.

2

Samaltajai gaļai pievieno sāli, piparus, olu un masu labi samīca.

3

No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep uz lēnas uguns no abām pusēm.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!