240Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļa1 gab.granātābols vai citrons3 gab.sīpoli250 mlgaišais alus garšvielas sāls
Sagatavošana
1
Cūkgaļu nomazgāt, attīrīt no dzīslām (ja ir), sagriež nelielos gabalos.
2
Sīpolus notīra un sagriež plānos gredzenos, stikla vai emaljētā traukā liek kārtām - gaļu, sīpolus un sāk ar sīpolu kārtu, un beidz ar sīpolu kārtu.
3
Pārlej ar granātābolu sulu un alu. Uzliek vāku un marinē 4 stundas, istabas temperatūrā, pēc tam uzkaisa sāli, ver uz iesmiem, starp gaļas gabaliem liekot sīpolus un cep.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit