Cūkgaļas šašliks ātrajā sīpolu marinādē
Foto: Publicitātes foto
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg cūkgaļas kakla karbonāde
cūkgaļas kakla karbonāde
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
20 g
20 g sāls
sāls
2-3 g
2-3 g pipari
pipari
300 ml
300 ml ūdens
ūdens
50 ml
50 ml etiķis
etiķis
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vienalga, vai šašlika cepšana būtu par godu Līgo svētkie, vai dārza ballītei, labi iemarinēta un izcepta gaļa būs kā punktiņš uz ''i'' gaidītajā pasākumā, turklāt neviens veikalā pirktais šašliks neizkonkurēs paša gatavoto, tāpēc izmēģini ''Lage Ko'' ražošanas vadītāja Riharda Leiskina piedāvāto recepti.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Cūkgaļas kakla karbonādes gabalu sagriež līdzīga izmēra (30-40 g) gabaliņos.

    Sīpolus (150-200 g) sagriež ripiņās un sajauc ar sāli un pipariem. Šo garšvielu masu ar rokām sajauc kopā ar sagrieztajiem gaļas gabaliņiem, iemasējot vismaz 5 minūtes.

    Traukā sajauc ūdeni ar etiķi un pārlej gaļai ar garšvielām, kārtīgi apmaisot.

    Trauku ar iemarinētu gaļu ieteicams novietot aukstā un tumšā vietā uz 2 stundām, vēlams ledusskapī.

    Jau pēc 2 stundām cūkgaļas šašliks ir gatavs cepšanai uz grila.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form