4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļa sīpoli sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Ņem gaļiņu un sašķērē, cik lielus gabalus vajag, tad ņem sīpolus un sagriež gredzenos.
2
Tātad ņem daļu gaļas, liek bļodā, tā lai dibens noklājas, virsū sāli, daļu sīpolu gredzenu, piparus, atkal gaļu, sāli, sīpolus, piparus un tā, līdz beidzas gaļa.
3
Tam visam pa virsu liek šķīvi un uz šķīvja slogu (svara bumbu, akmeni, trīslitru burku ar ūdeni, da jebko, kas ir smags) un liek vēsumā vismaz uz 4 stundām.
4
Es taisu diennakti pirms pasākuma. Tā gaļiņa tur sīpolu suliņā forši marinējas kopā ar pipariem.
5
Gaļa sanāk mīksta (nevajag pārcept).
Iesūtīja: nešpetns purniņš
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit