Foto: Shutterstock
Mīkstais cūkgaļas šašliks kārtainajā sīpolu marinādē - ideālam piknikam.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa sīpoli sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Ņem gaļiņu un sašķērē, cik lielus gabalus vajag, tad ņem sīpolus un sagriež gredzenos.

2

Tātad ņem daļu gaļas, liek bļodā, tā lai dibens noklājas, virsū sāli, daļu sīpolu gredzenu, piparus, atkal gaļu, sāli, sīpolus, piparus un tā, līdz beidzas gaļa.

3

Tam visam pa virsu liek šķīvi un uz šķīvja slogu (svara bumbu, akmeni, trīslitru burku ar ūdeni, da jebko, kas ir smags) un liek vēsumā vismaz uz 4 stundām.

4

Es taisu diennakti pirms pasākuma. Tā gaļiņa tur sīpolu suliņā forši marinējas kopā ar pipariem.

5

Gaļa sanāk mīksta (nevajag pārcept).

Iesūtīja: nešpetns purniņš

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!