Foto: Shutterstock

Pikanta ideja superātrām pusdienām vai vakariņām - cūkgaļas strēmelītes pikanti saldskābā mērcē ar rīsiem. Izvēloties Knorr Menu maisījumu gaļas pagatavošanai ķīniešu gaumē, maltītes pagatavošanai vajadzēs vien 20 minūtes!

20Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 Knorr Menu maisījums vistas pagatavošanai ķīniešu gaumē800 gcūkgaļas karbonāde3 ĒKsojas mērce2 ķiploka daiviņas1 ĒKmedus2 ĒKrīsu etiķis2 ĒKtomātu mērce300 mlūdens eļļa cepšanai rīsi sezama sēklas

Sagatavošana

1

Liec vārīties rīsus.

2

Kamēr vārās rīsi, gaļu noskalo, nosusina un sagriež 10 cm garās un 3 cm šaurās strēmelītēs. Apviļā kartupeļu miltos.

3

Palielā traukā sajauc etiķi, sojas mērci, tomātu mērci, medu un smalki sagrieztu ķiploku. Pievieno 300 ml ūdens un Knorr Menu maisījumu ķīniešu ēdieniem. Visu kārtīgi samaisa.

4

Sakarsē vokpannā eļļu un strauji apcep gaļu. Kad izveidojusies kraukšķīga garoziņa, pārlej visu ar sagatavoto mērci un karsē.

5

Pasniedz ar vārītiem rīsiem, pārkaisot ar sezama sēkliņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!