Cukura kliņģerīši saldākai dienai
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g sviests
sviests
150 g
150 g cukurs
cukurs
5 gab.
5 gab. olas
olas
450 g
450 g milti
milti
1 TK
1 TK vaniļas ekstrakts
vaniļas ekstrakts
1 gab.
1 gab. ola pārziešanai
ola pārziešanai
 
cukurs pārkaisīšanai
cukurs pārkaisīšanai
  • Cepumi
  • Ēdieni bērniem
  • Lieldienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Cukura kliņģerīši ir īsts našķītis, kas iederas gan uz Lieldienu galda, gan darbdienas kafijas pauzē. Mazi, trausli gardumiņi, kas kūst uz mēles. Un roķele stiepjas atkal un atkal...

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu ar cukuru un vaniļu puto, pa vienai pievieno olas un puto, līdz cukurs pilnībā izkusis.

    Masai pievieno izsijātus miltus un visu kārtīgi samaisa.

    No mīklas veido mazus kliņģerīšus, liek uz cepamās plāts, pārziež ar olu. Kad ola nedaudz apžuvusi, kliņģerīšus pārkaisa ar cukuru – jo graudaināks, jo labāk. Ja vēlas, kliņģerīšiem var pārkaisīt arī nedaudz kanēļa.

    Cep 180 grādu temperatūrā gaiši dzeltenus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form