Foto: Shutterstock
Ļoti ātri pagatavojamie cukura - krējuma cepumi.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 glāzesmilti1 glāzecukurs200 gskābs krējums0.33 glāzepiens100 gsviests vai margarīns0.5 TKsoda vaniļa

Sagatavošana

1

Pienu uzkarsē, pievieno cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis.

2

Pievieno sakultu sviestu vai margarīnu, krējumu un ar etiķi dzēstu sodu.

3

Visu maisa līdz veidojas viendabīga mīkla, turpinot maisīt, pa porcijām, iemaisa miltus.

4

Samīca mīkstu mīklu un izrullē.

5

No mīklas izgriež dažādas figūriņas, kuras pārziež ar ūdeni un pārkaisa ar cukuru.

6

Cepumus liek uz ietaukotas cepamās plāts un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī. Cep 8 -10 minūtes 180-200*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!