Cukurotās mandeles – Ziemassvētku našķis
Foto: Shutterstock
3.7241 29
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
Laiks būt radošam
Laiks būt radošam
200 g
200 g mandeles
mandeles
200 g
200 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. paciņa "Dr. Oetker" vanilīna cukurs
paciņa "Dr. Oetker" vanilīna cukurs
0.25 TK
0.25 TK kanēlis
kanēlis
125 ml
125 ml ūdens
ūdens
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ziemassvētku receptes
  • Šokolāde un konfektes
  • Pasaules Virtuve
  • Cukurotās mandeles - Ziemassvētku našķis - tie, kas bijuši svētku tirdziņos, zina, kā šīs mandeles garšo. Un tās pavisam viegli var pagatavot mājās.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mandeles norīvē ar dvielīti, lai nav putekļainas.

    Mandeles, cukuru un ūdeni liek katlā, uzvāra. Maisot karsē, kamēr ūdens novārās un cukurs līp mandelēm klāt.

    Pievieno kanēli, izmaisa, turpina karsēt, kamēr dzirdama viegla knakšķēšana.

    Liek uz ietaukota cepamā papīra un ar divām dakšiņām groza un atdala mandeles vienu no otras, kamēr vairs nelīp kopā. Atdzesē.

    Katru gadu decembrī šādi pārstrādāju vismaz kilogramu mandeļu.

    Iesūtīja: Nora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form