Biezpiena trīsstūrīši
Foto: mosfood
3.1250 8
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g biezpiens
biezpiens
150 g
150 g sviests
sviests
300 g
300 g milti
milti
1
1 ola
ola
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Cepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Ļoti vienkārša un garšīga mājas cepumu recepte, kas neprasa daudz pūļu. Ātra gatavošana un neticami gards rezultāts - šos cepumus reizēm mēdz dēvēt par trīsstūrīšiem vai zosu kājiņām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sviestu sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves un samaisa ar miltiem.

    Sviestu un milta maisījumam pievieno cepamo pulveri, biezpienu un olu. Visu kārtīgi samīca, līdz izveidojas elastīga, ne pārāk cieta mīkla.

    Gatavo mīklu sarullē, veidojot veltni, kuru sagriež vienādos, ne pārāk lielos gabaliņos.

    Ķeras pie cepumu gatavošanas. Galdu vai darba virsmu pārkaisa ar miltiem - lai mīkla neliptu pie galda. Ņem mazos mīklas gabaliņus un plāni no abām pusēm izrullē, veidojot aplīti. Pienācis atbildīgākais brīdis - cukurs! Kā redzat, iepriekš mīklai cukurs netika pievienots, taču galu galā cepumi būs ļoti saldi! Izrullēto mīklas aplīti pārkaisa ar cukuru un pārloka uz pusēm. Šo pusīti vēlreiz pārkaisa ar cukuru un vēlreiz pārloka, rezultātā iegūstot cepumu, kas veidots no četrām mīklas kārtām.

    Sagatavotos cepumus kārto uz cepampapīra vai folijas un liek cepeškrāsnī, 220 grādos. Cep, līdz izveidojusies kraukšķīgi brūna kārtiņa.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form