Dabā gatavots rasols ar šašliku un jaunās ražas dārzeņiem
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: vidēji
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g jaunie kartupeļi
jaunie kartupeļi
300 g
300 g jaunie burkāniņi
jaunie burkāniņi
150 g
150 g izcepts šašliks
izcepts šašliks
100 g
100 g svaigi zaļie zirnīši
svaigi zaļie zirnīši
100 g
100 g marinēti gurķi
marinēti gurķi
150 g
150 g majonēze
majonēze
 
bunte sīpolloku
bunte sīpolloku
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas salāti
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Rasols ne vienmēr ir bijis smalkos gabaliņos sakapāts un sajaukts ar majonēzi - pirmsākumos rasola jeb Olivjē salātu sastāvdaļas tika eleganti izkārtotas traukā, majonēzi pasniedzot kā piedevu. Iedvesmojoties no klasikas, savu versiju par rasola tēmu piedāvā pavārs Renārs Purmalis sadarbībā ar "Mežpils alus".

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra veselus jaunos kartupeļus un mazos burkānus. Galvenais ir nepārvārīt! Dārzeņus vajag atstāt vēl nedaudz cietus.

    Kad tie novārīti, pārgriež kartupeļus un burkānus uz pusēm un liek viegli apbrūnināt oglēs vai uz grila.

    Pa to laiku jau izcepto šašliku (te var veiksmīgi izmanto no maltītes pāri palikušos šašlika gabaliņi) sagriež uz pusēm.

    Noloba zirņus, sagriež lociņus un marinētos gurķus.

    Šī recepte prasa rasolu nemaisīt, bet visas sastāvdaļas skaisti izkārtot bļodā, vidū liekot pāris karotes majonēzes, lai ēdot garšas kontrastē un ir jūtama katra sastāvdaļa atsevišķi, bet tajā pašā laikā majonēze tās visas apvieno.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form