Dārzeņu asorti marinādē ātrai apēšanai
Foto: Privātais arhīvs
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

"Gatavojot ēdienus no dārza veltēm, dažkārt pa druskai kaut kas paliek pāri, tādēļ iesaku uztaisīt marinētu dārzeņu asorti ātrai noēšanai," recepti iesaka Līga Bajāre.

Bļodā liek gurķus ar nogrieztiem galiem, tomātus, ripās sagrieztus kabačus un nomizotas ķiploka daiviņas. Pievieno diļļu kātus un ziedus, upeņu lapas, kliņģerīšu ziedus, melno piparu graudus.

Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru un karsē, līdz marināde ir verdoša. Pievieno etiķi, samaisa, pārlej dārzeņiem.

Atdzesē un bauda dārzeņus kā kraukšķīgu piedevu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form