Dārzeņu asorti marinādē ātrai apēšanai
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
gurķi
gurķi
 
tomāti
tomāti
 
kabači
kabači
5-6
5-6 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
10
10 melnie pipari
melnie pipari
sauja
sauja upeņu lapas
upeņu lapas
 
diļļu ziedi un kāti
diļļu ziedi un kāti
2-3
2-3 kliņģerīšu ziedi
kliņģerīšu ziedi
Marinādei
2 l
2 l ūdens
ūdens
2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls
4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs
16 ĒK
16 ĒK etiķis (9%)
etiķis (9%)
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ikdienas maltītei
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • "Gatavojot ēdienus no dārza veltēm, dažkārt pa druskai kaut kas paliek pāri, tādēļ iesaku uztaisīt marinētu dārzeņu asorti ātrai noēšanai," recepti iesaka Līga Bajāre.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodā liek gurķus ar nogrieztiem galiem, tomātus, ripās sagrieztus kabačus un nomizotas ķiploka daiviņas. Pievieno diļļu kātus un ziedus, upeņu lapas, kliņģerīšu ziedus, melno piparu graudus.

    Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru un karsē, līdz marināde ir verdoša. Pievieno etiķi, samaisa, pārlej dārzeņiem.

    Atdzesē un bauda dārzeņus kā kraukšķīgu piedevu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form