
Loading...
Sastāvdaļas
gurķi
gurķi tomāti
tomāti kabači
kabači5-6
5-6 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas10
10 melnie pipari
melnie pipari sauja
sauja upeņu lapas
upeņu lapas diļļu ziedi un kāti
diļļu ziedi un kāti2-3
2-3 kliņģerīšu ziedi
kliņģerīšu ziediMarinādei
2 l
2 l ūdens
ūdens2 ĒK
2 ĒK sāls
sāls4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs16 ĒK
16 ĒK etiķis (9%)
etiķis (9%)"Gatavojot ēdienus no dārza veltēm, dažkārt pa druskai kaut kas paliek pāri, tādēļ iesaku uztaisīt marinētu dārzeņu asorti ātrai noēšanai," recepti iesaka Līga Bajāre.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bļodā liek gurķus ar nogrieztiem galiem, tomātus, ripās sagrieztus kabačus un nomizotas ķiploka daiviņas. Pievieno diļļu kātus un ziedus, upeņu lapas, kliņģerīšu ziedus, melno piparu graudus.
Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru un karsē, līdz marināde ir verdoša. Pievieno etiķi, samaisa, pārlej dārzeņiem.
Atdzesē un bauda dārzeņus kā kraukšķīgu piedevu.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.