Foto: Shutterstock
Dārzeņu "kaviārs" - garda uzkoda burciņā ziemai.
120Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgsīpoli3 kgburkāni1 kgpaprika2 kgtomāti10 čili pākstis4 ķiploki1 glāzeeļļa glāzesāls

Sagatavošana

1

Sacep sagrieztus sīpolus un sarīvētus burkānus olīveļļā, pielej drusku ūdeni, pasautē minūtes 10.

2

Pieliek paprikas strēmeles, tad pēc laiciņa nomizotus, sagrieztus tomātus (daudz) un ķiploku daiviņas, sāli.

3

Sutina aptuveni stundu. Tad sablendē un sutina vēl 20 minūtes.

Iesūtīja: zirdzina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!