Dārzeņu krēmzupa ar turku zirņiem, bekonu un fetas sieru
Foto: Shutterstock
5.0000 2
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Dārzeņu krēmzupa ar turku zirņiem, bekonu un fetas sieru piestāv gada aukstajiem mēnešiem, jo ir īpaši sātīga un papildināta ar čili pipara sildošo asumiņu. Pasniedz to ar siltu, pašceptu maizi un baudi.

Zirņiem nolej šķidrumu, noskalo tos. Bekonu sagriež kubiņos, fetas sieru sadrupina, čili piparu sagriež plānās ripiņās.

Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā, pievieno nomizotus ķiplokus, sīpolus, burkānus, ķirbi, pārlej ar ūdeni, tā, lai dārzeņi ir tikko pārklāti, un vāra aptuveni 15–18 minūtes, līdz tie ir mīksti.

Pa to laiku sakarsē pannu, liek cepties bekonu, līdz tas ir kraukšķīgs.

Tad dārzeņiem pievieno timiānu, sāli, piparus, saldo krējumu un sablendē, līdz iegūst viendabīgas konsistences biezzupu.

Zupu lej bļodā, pievieno turku zirņus, bekonu, čili un pārkaisa ar fetas siera drumslām.

Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.

Iesūtīja: kokino

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form