Dārzeņu sautējums ar garšaugiem
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 kartupeļi
kartupeļi
0.5
0.5 selerijas sakne
selerijas sakne
3
3 burkāni
burkāni
 
kālis
kālis
1
1 puravs
puravs
1 TK
1 TK timiāns vai salvija
timiāns vai salvija
600 g
600 g dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
 
sāls
sāls
 
baltie pipari
baltie pipari
1
1 saišķis pētersīļi
saišķis pētersīļi
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Ēdieni podiņos
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Dārzeņu sautējums ar garšaugiem gardām pusdienām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Notīra kartupeļus un pārējos dārzeņus. Sagriež kubiņos. Puravu sagriež 2 cm platos gabalos.

    Sagrieztos dārzeņus liek podiņā. Pievieno timiānu vai salviju, puravu, buljonu (1-2 kubiņi+ ūdens). Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

    Cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 60 min. Pirms pasniegšanas bagātīgi pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form