Dārzeņu sautējums ar garšaugiem
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Dārzeņu sautējums ar garšaugiem gardām pusdienām.

Notīra kartupeļus un pārējos dārzeņus. Sagriež kubiņos. Puravu sagriež 2 cm platos gabalos.

Sagrieztos dārzeņus liek podiņā. Pievieno timiānu vai salviju, puravu, buljonu (1-2 kubiņi+ ūdens). Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

Cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 60 min. Pirms pasniegšanas bagātīgi pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form