
Loading...
Sastāvdaļas
6
6 kartupeļi
kartupeļi0.5
0.5 selerijas sakne
selerijas sakne3
3 burkāni
burkāni kālis
kālis1
1 puravs
puravs1 TK
1 TK timiāns vai salvija
timiāns vai salvija600 g
600 g dārzeņu buljons
dārzeņu buljons sāls
sāls baltie pipari
baltie pipari1
1 saišķis pētersīļi
saišķis pētersīļiDārzeņu sautējums ar garšaugiem gardām pusdienām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Notīra kartupeļus un pārējos dārzeņus. Sagriež kubiņos. Puravu sagriež 2 cm platos gabalos.
Sagrieztos dārzeņus liek podiņā. Pievieno timiānu vai salviju, puravu, buljonu (1-2 kubiņi+ ūdens). Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
Cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 60 min. Pirms pasniegšanas bagātīgi pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.