Dārzeņu sautējums ātrām pusdienām vai vakariņām
Foto: mosfood
4.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Aromātisku veģetāru maltīti iespējams pagatavot jebkurā gadalaikā, izmantojot saldētus dārzeņus. Lieti noder veikalos nopērkamie saldēto dārzeņu maisījumi - kombinācijas ir tik dažādas, ka sev piemērotāko atradīs jebkurš! Saldētie dārzeņi "atsvaidzinās" un lieliski papildinās nedaudz apnikušo kartupeļu garšu.

Saldēto dārzeņu maisījumu istabas temperatūrā atkausē un nolej lieko šķidrumu.

Sīpolu nomizo un sīki sasmalcina.

Katliņā liek piciņu sviesta, atlaidinātos dārzeņus un sagrieztos sīpolus un viegli apcep.

Kartupeļus nomizo, sagriež vidēji lielos gabaliņos un pievieno katlā esošajiem dārzeņiem.

Visu apmaisa, pārlej ar karstu ūdeni, pievieno sāli un garšvielas - pēc garšas. Kad ūdens sāk burbuļot, samazina liesmu un lēni sautē dārzeņus, līdz kartupeļi ir mīksti - aptuveni 30 minūtes.

Pasniedz karstu, pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form