90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
0.5 kgjaunlopa gaļa3 gab.sīpoli4 gab.kartupeļi2 gab.burkāni3 gab.dārzeņu buljona kubiņi0.5 gkāposts ūdens sāls pipari lauru lapa
Sagatavošana
1
Sagriežam gaļu ~ 3 cm garos un platos kubiciņos, ielejam "pīlē" ūdeni un uzvāra to pievienojot 3 graudiņus melnos piparus un 1 lauru lapu, 3 buljonu kubiņus, tad pievienojam gaļu, kurai ūdenī "jāpeld".
2
Tad, kad gaļa jau pusmīksta pievienojam burkānus, kas sagriezti ripiņās.
3
Kad gaļa gatava, pievienojam rupji sagrieztus kartupeļus un sīpolus, kā arī smalki sagrieztu kāpostu. To visu sautējam līdz dārzeņi gatavi.
4
Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Piezīmes: Iesaku dažus kartupeļu gabaliņus sagriezt smalki, lai veidojas tāds kā biezenītis sautējumam. Ik pa mirklim jāpaskatās varbūt nepieciešams pievienot ūdeni.
Iesūtīja: Marina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit