Foto: Shutterstock
Dārzeņu - gaļas sautējumu "pīlē", ko ēd ar krējumu vai tāpat! Super ņammīgs!
90Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
0.5 kgjaunlopa gaļa3 gab.sīpoli4 gab.kartupeļi2 gab.burkāni3 gab.dārzeņu buljona kubiņi0.5 gkāposts ūdens sāls pipari lauru lapa

Sagatavošana

1

Sagriežam gaļu ~ 3 cm garos un platos kubiciņos, ielejam "pīlē" ūdeni un uzvāra to pievienojot 3 graudiņus melnos piparus un 1 lauru lapu, 3 buljonu kubiņus, tad pievienojam gaļu, kurai ūdenī "jāpeld".

2

Tad, kad gaļa jau pusmīksta pievienojam burkānus, kas sagriezti ripiņās.

3

Kad gaļa gatava, pievienojam rupji sagrieztus kartupeļus un sīpolus, kā arī smalki sagrieztu kāpostu. To visu sautējam līdz dārzeņi gatavi.

4

Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Piezīmes: Iesaku dažus kartupeļu gabaliņus sagriezt smalki, lai veidojas tāds kā biezenītis sautējumam. Ik pa mirklim jāpaskatās varbūt nepieciešams pievienot ūdeni.

Iesūtīja: Marina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!