"Pēc šīs receptes ļoti garšīgas sanāk pat pašas vienkāršākās desiņas. Bet, ja jums būs desiņas no īstas gaļas, rezultāts būs vienkārši fantastisks! Un nav svarīgi, no kādas gaļas – vistas, cūkgaļas vai jēra, šajā gadījumā der viss!" raksta receptes autore Viktorija.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
10 desiņas10 šķēlesbekons1 ĒKeļļa timiāns rozmarīns svaigi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Timiāna un rozmarīna lapiņas noņem no kātiņiem, smalki sakapā un kopā ar pipariem apcep uz sausas pannas 1-2 minūtes. Tā smaržas un garšas būs spēcīgākas.

2

Desiņas apsmērē ar eļļu un pārkaisa apceptās garšvielas, lai desiņas būtu pilnīgi noklātas. Katru desiņu ietin bekona šķēlē un sastiprina ar koka irbulīti.

3

Cep uz karstām oglēm 5-8 minūtes, atkarībā no desiņu resnuma. Šādi sagatavotas desiņas var apbrūnināt arī uz pannas vai cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!