Foto: DELFI
Saldētava ir labākais draugs tiem, kas iepērkas reti un dod priekšroku ātram virtuves apmeklējumam. Tādēļ izsalkuma brīdī atliek vien izņemt no saldētavas vienu tortiljas plāksni, iemest cepeškrāsnī, lai atkūst un tikmēr sagriezt sastāvdaļas, ko kārtot virsū.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.tortiljas plāksne pēc garšasolīveļļa2 ĒKtomātu mērce3 gab.marinēti gurķīši pēc garšaspaprika3 gab.saulē kaltēti tomāti1 gab.mocarella pēc garšasbaziliks

Sagatavošana

1

Atkausētu tortiljas plāksni liek uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs. Maliņas apziež ar olīveļļu, lai tās cepšanas laikā kļūtu zeltainas un kraukšķīgas.

2

Viduci noziež ar tomātu mērci, kārto virsū visu, kas ienāk prātā un atrodas ledusskapī. Šajā gadījumā izvēle krita par labu saulē kaltētiem tomātiem, paprikai, marinētiem gurķiem.

3

Saplūkā mocarellas pikuci un noklāj picu. Šauj krāsnī un cep 180 grādos, līdz siers izkusis.

4

Pasniedz ar svaigu vai kaltētu baziliku.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!