Foto: Shutterstock
Divas reizes raudzējama pīrāgu mīkla.
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gmilti250 mlsilts piens5 gsāls3 ĒKskābs krējums100 gsviests50 gcukurs60 graugs

Sagatavošana

1

Miltus ieber bļodā, pievieno siltu pienu, kurā izkausēts sviests, pievieno sāli, skābu krējumu, cukuru un izkausētu raugu.

2

Mīklu uzraudzēju vienu reizi. Pēc tam no mīklas veidoju bumbiņas(p avisam nelielas, jo ļoti uzbriest), atkal uzraudzēju.

3

Tad katru bumbiņu saspiež plakanu, ieliek pildījumu (samaļu kombainā žāvēto gaļu ar sīpoliem), maliņu aizspiež un paviļā ar rokām, izveidojot pīrāga formu.

4

Uzraudzē atkal, pārziežu ar olu un lielā karstumā (250 grādos) cepu gatavus.

Iesūtīja: stern

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!