Divu sieru un garneļu sacepums
Foto: Aikāgaršo
4.0000 8
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g makaroni
makaroni
300 g
300 g garneles
garneles
100 g
100 g saldēti vai konservēti zirnīši
saldēti vai konservēti zirnīši
100 g
100 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
100 g
100 g ķiršu tomātiņi
ķiršu tomātiņi
200 g
200 g kausētais siers
kausētais siers
130 g
130 g krēmsiers ar garšvielām
krēmsiers ar garšvielām
 
zaļumi pēc izvēles
zaļumi pēc izvēles
  • Zivju un jūras produktu sacepumi
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja gribas palutināt savu mīļos ar īpašu maltīti un ja viņiem garšo jūras veltes - šī būs īstā recepte!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra makaronus 4-5 minūtes, tad nokāš.

    Sakarsē cepeškrāsni līdz 200°C.

    Makaronus sajauc kopā ar kausēto sieru, garnelēm, ķiršu tomātiņiem. Klāt pievieno konservētus vai saldētus zirnīšus un konservētu kukurūzu.

    Liek visu cepamajā traukā, pa virsu kārto sadrumstalotu svaigo sieru ar garšvielām.

    Cep 25 līdz 30 minūtes un pasniedz ar zaļumiem.

    "Aikāgaršo" padoms: ja tev negaršo garneles, pievieno vairāk dārzeņu un pagatavo veģetāro sacepumu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form