Doniņa ar kūpinātu vistu un saulē kaltētiem tomātiem
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kūpināta vistiņa, saulē kaltēti tomāti un svaiga maizes doniņa, izklausās kārdinoši!

Doniņas apsmērē ar sviestu, virsū liek kūpinātas vistas šķēles un saulē kaltētu tomātu gabaliņus.

Dekorē ar salātlapām.

Doniņa lieliski garšos arī ar sieru un biezpienu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form