Foto: PantherMedia/Scanpix
Ballītei gatavojoties uzcep drupaču pīrāgu ar apelsīnu - biezpiena pildījumu.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 gab.paciņa sviesta2.5 glāzemilti0.5 glāzecukurs1 gab.paciņa biezpiena2 gab.olas1 gab.apelsīns0.5 glāzecukurs

Sagatavošana

1

Miltos ierīvē sviestu un pieber ½ glāzi cukura. Ar rokām saberž drupačās.

2

Ietaukotā cepamā veidnē iekaisa ½ drupačas.

3

Pildījums: biezpienu ar karoti samīca, iemaisa olas, ½ glāzi cukura un sablenderētu, ar visu mizu, apelsīnu.

4

Pildījumu liek uz drupačām un pārkaisa atlikušo pusi drupaču.

5

Pīrāgu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 180*C līdz gatavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!