Drupaču pīrāgs ar apelsīnu - biezpiena pildījumu
Foto: PantherMedia/Scanpix
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. paciņa sviesta
paciņa sviesta
2-3 glāze
2-3 glāze milti
milti
0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs
Pildījumam:
1 gab.
1 gab. paciņa biezpiena
paciņa biezpiena
2 gab.
2 gab. olas
olas
1 gab.
1 gab. apelsīns
apelsīns
0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Ballītei gatavojoties uzcep drupaču pīrāgu ar apelsīnu - biezpiena pildījumu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Miltos ierīvē sviestu un pieber ½ glāzi cukura. Ar rokām saberž drupačās.

    Ietaukotā cepamā veidnē iekaisa ½ drupačas.

    Pildījums: biezpienu ar karoti samīca, iemaisa olas, ½ glāzi cukura un sablenderētu, ar visu mizu, apelsīnu.

    Pildījumu liek uz drupačām un pārkaisa atlikušo pusi drupaču.

    Pīrāgu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 180*C līdz gatavs.

    Iesūtīja:
    Lidija

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form