
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. paciņa sviesta
paciņa sviesta2-3 glāze
2-3 glāze milti
milti0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukursPildījumam:
1 gab.
1 gab. paciņa biezpiena
paciņa biezpiena2 gab.
2 gab. olas
olas1 gab.
1 gab. apelsīns
apelsīns0.5 glāze
0.5 glāze cukurs
cukursBallītei gatavojoties uzcep drupaču pīrāgu ar apelsīnu - biezpiena pildījumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Miltos ierīvē sviestu un pieber ½ glāzi cukura. Ar rokām saberž drupačās.
Ietaukotā cepamā veidnē iekaisa ½ drupačas.
Pildījums: biezpienu ar karoti samīca, iemaisa olas, ½ glāzi cukura un sablenderētu, ar visu mizu, apelsīnu.
Pildījumu liek uz drupačām un pārkaisa atlikušo pusi drupaču.
Pīrāgu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 180*C līdz gatavs.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.