Dzeltenais Jāņu siers jeb lauku siers
Foto: Shutterstock
2.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg trekns biezpiens
trekns biezpiens
4 l
4 l piens
piens
6-8 gab.
6-8 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
 
ķimenes
ķimenes
 
sāls
sāls
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Mājās gatavots siers
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojamais, īpaši gardais Jāņu siers jeb lauku siers - skaisti dzeltens kā saulīte.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc biezpienu ar ķimenēm un olu dzeltenumiem, liek pienā un karsē.

    Kad pienam izdalās sūkalas, nokāš to sieru marlītē un noliek zem sloga.

    Gatavu sieru pārkaisa ar sāli, lai ievelkas, jo sāli uzreiz klāt likt nedrīkst.

    Sieru var ēst jau pēc dažām stundām.

    Iesūtīja: Marite

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form