
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg trekns biezpiens
trekns biezpiens4 l
4 l piens
piens6-8 gab.
6-8 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi ķimenes
ķimenes sāls
sālsĀtri pagatavojamais, īpaši gardais Jāņu siers jeb lauku siers - skaisti dzeltens kā saulīte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sajauc biezpienu ar ķimenēm un olu dzeltenumiem, liek pienā un karsē.
Kad pienam izdalās sūkalas, nokāš to sieru marlītē un noliek zem sloga.
Gatavu sieru pārkaisa ar sāli, lai ievelkas, jo sāli uzreiz klāt likt nedrīkst.
Sieru var ēst jau pēc dažām stundām.
Iesūtīja: Marite
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.