Dzērveņu - olu putu pīrāgs
Foto: Shutterstock
2.6667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 glāze
1,5 glāze
Pildījumam:

Gaisīgais un gardais dzērveņu - olu putu pīrāgs.

Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

Baltumus liek ledusskapī.

Olu dzeltenumus saberž ar pusglāzi cukura, pierīvē sviestu un piemīca miltus.

Mīklu liek ietaukotā cepamā veidnē un izlīdzina.

Cep 180*C 20 minūtes.

Dzērvenes saberž (sablendē) ar cukuru, bet ne pārāk saldu, jo olbaltumi un mīkla būs saldi.

Dzērvenes izliek uz izceptās pamatnes.

Olu baltumus sakuļ stingrās putās ar 1 glāzi cukura.

Baltumus izklāj uz dzērvenēm un liek cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm 180*C.Iesūtīja: Lidija

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form