Dzērveņu - olu putu pīrāgs
Foto: Shutterstock
2.6667 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g sviests vai cepamais margarīns
sviests vai cepamais margarīns
1
1 ola
ola
0,5 glāze
0,5 glāze cukurs
cukurs
1,5 glāze
1,5 glāze milti
milti
Pildījumam:
400 g
400 g dzērvenes
dzērvenes
 
cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Gaisīgais un gardais dzērveņu - olu putu pīrāgs.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.

    Baltumus liek ledusskapī.

    Olu dzeltenumus saberž ar pusglāzi cukura, pierīvē sviestu un piemīca miltus.

    Mīklu liek ietaukotā cepamā veidnē un izlīdzina.

    Cep 180*C 20 minūtes.

    Dzērvenes saberž (sablendē) ar cukuru, bet ne pārāk saldu, jo olbaltumi un mīkla būs saldi.

    Dzērvenes izliek uz izceptās pamatnes.

    Olu baltumus sakuļ stingrās putās ar 1 glāzi cukura.

    Baltumus izklāj uz dzērvenēm un liek cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm 180*C.Iesūtīja: Lidija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form