Eksotiskā 'Pina colada' siera kūka bez cepšanas
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
pamatnei:
200 g
200 g auzu pārslu cepumi
auzu pārslu cepumi
2 ĒK
2 ĒK kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
125 g
125 g sviests
sviests
pildījumam:
4 TK
4 TK želatīns
želatīns
4 ĒK
4 ĒK ūdens
ūdens
400 g
400 g krēmsiers
krēmsiers
50 g
50 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. laims
laims
2 ĒK
2 ĒK gaišais rums
gaišais rums
100 ml
100 ml ananasu sula
ananasu sula
250 ml
250 ml saldais krējums
saldais krējums
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Kūkas bez cepšanas
  • Siera kūkas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Mielojoties ar gabaliņu šīs eksotiskās siera kūkas, neviļus radīsies sajūta, ka guli zem palmas kādā pludmales piekrastē. Izbaudi vasarīgo garšu, pagatavojot šo neparasto siera kūku!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vispirms blenderī, virtuves kombainā vai kā citādi sasmalcini cepumus smalkās drupačās. Samaisi tās kopā ar izkausētu sviestu un kokosriekstu skaidiņām. Iepildi masu kūkas veidnē (25 cm diametrs), kur ieklāts cepamais papīrs, ar pirkstiem masu stingri izlīdzini. Liec ledusskapī uz stundu sastingt.

    Nelielā bļodiņā želatīnam uzlej ūdeni un atstāj uzbriest. Kad tas uzbriedis, karstumizturīgu bļodu liec ūdens peldē un izkausē želatīnu.

    Bļodā liec krēmsieru ar cukuru, laima sulu, daļu sarīvētu laima miziņu, rumu, ananasu sulu un sakul krēmīgā masā. Izkausētajam želatīnam pievieno karoti krēmsiera masas un ar putojamo slotiņu samaisi. Tad šo masu pievieno lielajai krēmsiera bļodai un kārtīgi iemaisi.

    Atsevišķā bļodiņā saputo saldo krējumu vidēji stingrās putās un viegli iecilā krēmsiera masā.

    Sagatavoto masu lej virsū sastingušajai cepumu masai, ar karoti izlīdzini. Liec ledusskapī sastingt vismaz uz 5 stundām. Dekorē ar sarīvētu laima miziņu, kokosriekstu skaidiņām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form