Elementārie kārtainās mīklas pīrādziņi ar rabarberu pildījumu
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vienkārši pagatavojams našķis – trausli kārtainās mīklas pīrādziņi ar cukurotu garoziņu un sulīgu rabarberu pildījumu. Recepti iesaka Natalija Novikova.

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Mīklu atlaidina. Sagriež rabarberus 4-5 cm garos stienīšos apviļā cukurā .

Rabarberus šajā receptē var aizstāt ar āboliem, zemenēm vai ko citu.

Katru mīklas gabalu pārgriež uz pusēm un vēlreiz pa diagonāli uz pusēm, veidojot mīklas trīsstūrus.

Katrā trijstūrī ietin cukurota rabarbera gabaliņu un izvieto tos pannā, kas ieziesta ar sviestu.

Atsevišķā katliņā izkausē sviestu ar cukuru un kanēli, pārleji satītajiem pīrādziņiem.

Tad pannā ielej gāzēto dzērienu un liek krāsnī uz 30-40 minūtēm, līdz tie pārklājas ar trauslu, kraukšķīgu, cukurotu garoziņu.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form