Ērkšķogu ievārījums no zaļām ogām
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Ērkšķogu ievārījums no zaļām ogām ziemas krājumu plauktam.

Ogas notīra, iegriež katrai sānos, ar asu kociņu izņem sēklas, nomazgā.

Cukuru ar ūdeni savāra sīrupā, ieber ogas, lai nogrimst

Vāra ar pārtraukumiem 20-30 min, 5-10 min pavāra, noņem putas, noņem no uguns, lai 5-10 min pastāv. Tā rīkojas līdz ogas kļūst smagas un grimst sīrupā.

Salej bļodā, aukstu pilda burkās, aizsien, glabā vēsā vietā.

Iesūtīja: Vina

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form