Ērkšķogu krēms
Foto: DELFI
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ērkšķogu krēms gardam desertam.

Cukuru un ūdeni savāra sīrupā. Sīrupā liek nomazgātas un notīrītas ogas, vāra līdz ogas izšķīst un izberž caur sietiņu.

Atdzisušo masu, sajauc ar saputotu saldo krējumu un uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Krēmu liek veidnē un ledusskapī atdzesēt.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form