80Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
800 gliellopa maltā gaļa200 gvārīts šķiņķis200 gpikants siers
Sagatavošana
1
Šķiņķi un sieru sagriež pasīkos kubiņos.
2
Samīca visu kopā, liek ietaukotā cepamā veidnē (garenā kēksa forma), cep iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr garoziņa smuki brūna (goda vārds, neatceros, cik ilgi).
3
Labā ziņa - kad falšais ātrais atdzisis, to var sagriezt ideālās plānās šķēlēs, jo siers, atkal sastingstot, visu lieliski satur kopā.
* nekādas citas garšvielas klāt nav jāliek.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit