Foto: Shutterstock
Falšā zaķa ātrais brālis, kas izdodas vienmēr, ir garšīgs gan karsts ar piedevām, gan auksts uz maizes.
80Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

800 gliellopa maltā gaļa200 gvārīts šķiņķis200 gpikants siers

Sagatavošana

1

Šķiņķi un sieru sagriež pasīkos kubiņos.

2

Samīca visu kopā, liek ietaukotā cepamā veidnē (garenā kēksa forma), cep iepriekš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr garoziņa smuki brūna (goda vārds, neatceros, cik ilgi).

3

Labā ziņa - kad falšais ātrais atdzisis, to var sagriezt ideālās plānās šķēlēs, jo siers, atkal sastingstot, visu lieliski satur kopā.

* nekādas citas garšvielas klāt nav jāliek.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!